Welkom

 

Welkom:

 

In het mooie buitengebied van de gemeente Ommen in het plaatsje Beerze staat ‘t Beerzerachterhuus.

 

Het Beerzerachterhuus is de achterkant van een twee onder één kap woning met eigen entree. Het huis is een tijdje door 2 gezinnen bewoond en het achterhuis is dus een volwaardige woning.

 

Wij Arjan, Daniëlla en dochter Amber wonen in het voorhuis. We hebben besloten om het achterhuis te gaan verhuren zodat iedereen van dit mooie plekje kan genieten. Het is een uniek plekje met privacy en een fantastisch uitzicht over de wei en het groen.

 

Op het erf wonen ook nog de twee paarden Atlanta en Casper en een Welshpony Julius. Onze Labrador Buddha en trouwe vriend van Amber woont ook bij ons.

  

In de mooie omgeving waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen, paardrijden etc komt u helemaal tot rust. U bent er echt helemaal uit. In de omgeving is ook voldoende te beleven: een bezoekje aan een pretpark, dierentuin, zwembad/sauna, of leuke steden zoals Ommen, Zwolle, Hoogeveen en Hardenberg is zeer de moeite waard.

 

In de woning ligt een uitgebreide informatiemap over de omgeving. Er zijn ook fiets-en wandelkaarten aanwezig.

 

Als welkomstpresentje zijn er theezakjes, koffie, melk, suiker, koekjes en vaatwastabletten aanwezig. De bedden zijn opgemaakt en er is bad- en keukenlinnen aanwezig zodat u direct van u welverdiende vakantie kunt gaan genieten.

 

Wij wensen u een fijn verblijf toe in 't Beerzerachterhuus, u zult zich meteen thuisvoelen.

 

Arjan, Daniëlla en Amber